Nieuwsbrief Performance Factory zomer 2015Beste ,
 
Er is de afgelopen tijd hard gewerkt op het terrein van de performance factory. In deze nieuwsbrief lees je meer over de nieuwe faciliteiten en activiteiten. Veel leesplezier!


Domijn verhuist eind 2017 naar de Performance Factory
Vanaf eind 2017 verruilt woningcorporatie Domijn haar panden aan de Boulevard 1945 en Tubantiasingel voor een plek op de Performance Factory aan de Hoge Bothofstraat. Afgelopen vrijdag kwam er groen licht van de Raad van Commissarissen. Een logische stap voor de corporatie die volop in ontwikkeling is en dicht bij haar klanten wil staan.
Lees meer »
Opening buitenruimte gebouw Oost


In april bereikte de Performance Factory weer een feestelijke mijlpaal. Eelco Eerenberg, Stadsdeelwethouder Centrum en Ineke Buursink, directeur van Domijn, openden de nieuwe faciliteiten. Symbolisch prikten ze een grote voetbalballon door. Een van de dansende kinderen hielp hierbij een handje. Op het buitenterrein van de talentenfabriek zijn een buitenpodium, dansvloer en voetbalveld gerealiseerd. In hal Oost kon men kennis maken met de nieuwe indoor padelbaan. Er was deze middag een uitgebreid programma: met volop beweging en vermaak voor jong en oud, voor het grootste deel verzorgd door participanten van de Performance Factory. 
Wat is padel?

Vanaf nu is ook de padelbaan geopend binnen in hal Oost! Maar wat is padel? Padel is een nog wat onbekende sport in Nederland. Het is een soort kruising van squash en tennis. Meer informatie over deze sport vind je op deze website.

Padel is een leuke en goed passende aanvulling voor de Performance Factory(PF). Zeker omdat hier wel meer bijzondere vormen van sport te vinden zijn. Het is ook de enige overdekte padelbaan in Nederland. Kom je ook binnenkort een balletje slaan?

Betaald parkeren

Op het gehele terrein van de Performance Factory geldt vanaf zaterdag 13 juni betaald parkeren. Op het parkeerdek kan alleen contant betaald worden. Beneden bij de betaal automaat kan zowel contant als met belparkeren betaald worden. Parkeren op het terrein kost €2,60 per uur, met een maximum van €5,00 per dag.

Bent u een bezoeker van de PF?
Voor het parkeerdek zijn uitrijkaarten met korting te verkrijgen bij de verschillende huurders in het pand. 


Nieuwe ondernemers op de PF!
Glo Entertainment Live levert professionele dans, entertainment en nog veel meer. Van recreant tot aan professional.

Novae Popschool
 is voor de beginnende en gevorderde muziekfreaks uit Enschede dé plek waar je moet zijn voor muziekles.

Theatermakerij Enschede theaterschool voor iedereen van 6 tot 21 jaar. Ook verzorgt de Theatermakerij verschillende projecten en workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs.
   
Urban TCT 
is een indoor trainingscenter die het mogelijk maakt om verschillende buiten sport- en bewegingsvormen indoor te beoefenen zoals freerunning en Calisthenics.

Custom Solution 
een ondernemersadviesbureau, die (startende) ondernemers op basis van maatwerk adviseert, plannen ontwikkeld en begeleidt.

Room Escape 
de opdracht is simpel: uit de kamer ontsnappen in een uur. Gebruik je kennis, oplossend vermogen, verstand en team om de aanwijzingen te volgen en op tijd te ontsnappen.

Element X Customs 
heeft kennis van de grafische wereld , textielbranche, marketing/verkoop en kunst. Denk aan mogelijkheden zoals: Sign, Zeefdruk, Heatpress en Grafisch vormgeven

Lees meer »


Evenement Organiseren?
In gebouw Zuid van de Performance Factory zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor evenementen op gebied van talentontwikkeling. De huurperiode hiervan kan verschillen van een dagdeel tot een iets langere periode. Wil jij een expositie organiseren of een beurs? Dat is allemaal mogelijk bij ons! Ook voor vergaderingen, workshops, cursussen en gezellig samenkomen kun je bij de Performance Factory terecht.
Lees meer »

Evenementen
De komende tijd zijn er weer veel leuke evenementen bij de Performance Factory:

19 juni - 1 juli      "Meesterlijk" Expositie; examenwerk van het MBO College voor Vormgeving
30 juni                Gratis lessen Theatermakerij; voor jongeren tussen de 6 en 21 jaar
4 juli                   Impossible emulsion lift workshop; workshop polaroid fotografie
4 juli                   Thema avond; Turkse avond, gezellige avond met buurtbewoners de Bothoven
6 - 8 juli              Sport 3-daagse; vele sportieve activiteiten voor kinderen van 4 - 12

3 augustus           Alifa Zomertour; activiteitenprogramma voor jong en oud

Lees meer »

Social Media
De Performance Factory was al actief op Facebook en Twitter, maar nu kunt u ons ook volgen via LinkedIn. Volg of Like ons en blijf ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes op en rond de Performance Factory.

Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede
performancefactory@domijn.nl Volg ons op Twitter
Word fan op Facebook
Powered by Domijn