Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: Jazz in the City Hotel Amsterdam
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: het Jazz in de City hotel in Amsterdam. Het hotel (ook wel Hotel Kavel 17 genoemd), ligt op steenworp afstand van de Ziggodome, de Arena en Heineken Music Hall. Wie na een feestje niet naar huis wil, kan in één van de 258 kamers intrek nemen. Het hotel is gebouwd op een parkeergarage en op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich commerciële en algemene ruimtes. Waaronder een vergaderzaal en een loungeruimte. In deze twee ruimtes plaatste Spijker een paneelwand, die zo werden afgewerkt dat ze perfect passen bij de moderne en hippe uitstraling van het hotel.
 
Spijker B.V.
 
Uitbreiding kantoor door samenwerking met Jawiko  
Om onze klanten in de Noordelijke provincies beter te kunnen bedienen, hebben we ons verkoopkantoor uitgebreid met een kantoor in Groningen.
Het aanspreekpunt van dit kantoor is Jan Kolthof van adviesburo Jawiko. Jawiko heeft net als Spijker kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Door het bundelen van de krachten komt ruim 85 jaar ervaring in Vouw- en Paneelwanden samen.
 
Spijker B.V.
  Spijker monteert 9 wanden bij het Wijnhavenkwartier in Den Haag
  Een groot project is gaande in Den Haag. Heijmans transformeert de voormalige ministeries van Veiligheid & Justitie en Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties tot onder andere appartementen, kantoren en campus van de Universiteit Leiden. 

Spijker levert ook een grote bijdrage aan de transformatie, er worden namelijk negen paneelwanden geleverd en gemonteerd.
 
Spijker B.V.
 
Volg Spijker online  
Wil jij op de hoogte blijven van de projecten waar we aan werken en andere nieuwtjes van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en LinkedinGoogle+ ons en bekijk onze referenties op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze animatievideo's van wanden te bekijken op Youtube.