Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: Rabobank Helvoirt
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: het Rabobank Servicepunt in Helvoirt. Het servicepunt is onderdeel van het HelvoirThuis, een multifunctionele voorziening, welke de ontmoetingsplek van het dorp is geworden. Om Rabobank af te kunnen schermen is gekozen voor een Spirit glaswand. Omdat deze glaswand in geparkeerde positie maar weinig ruimte in beslag neemt kan deze geparkeerd worden in een houten nis. Als afwerking is gekozen voor een beplakking, zodat de ruimte het bijpassende Rabobank gevoel creëert. Een prachtig resultaat, welke een pronkstuk van het HelvoirThuis is geworden!
 
Spijker B.V.
Spijker B.V.
Spijker B.V.
  Zoveel referenties, zoveel kijk-mogelijkheden
  Bent u op zoek naar een manier om een ruimte af te schermen, maar u weet nog niet precies waarmee? Via onze website kunt u referenties zoeken bij u in de buurt. U kunt dus precies achterhalen welke vouw-, paneel- en glaswanden in uw omgeving te vinden zijn. Benieuwd naar de projecten bij u in de buurt? Klik hier.

Spijker B.V.
 
Whiteboard paneelwand  
De ideale oplossing voor vergaderruimtes en leslokalen: een paneelwand waarop je kan schrijven! Dat kan met de HPL whiteboardpanelen van Hufcor. Trafieq in Utrecht leek dit een uitstekende toepassing voor in haar vergaderruimte. Zij kozen ervoor om twee panelen eenzijdig te voorzien van whiteboard. Aan de andere zijde is de paneelwand dus afgewerkt met een 'normale' melamine.  
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze video's van wanden te bekijken op Youtube.