Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: Het Centrum Nijverdal
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: Het centrum in Nijverdal. Het Centrum is een modern multifunctioneel gebouw, waarin ook 'sfeervol' gekerkt kan worden. Deze wens ontstond na het sluiten van de Grote Kerk. Het was een ingrijpende verbouwing om zowel de binnen- als buitenzijde te renoveren. Nu biedt het Centrum ontelbaar veel mogelijkheden: van een vergadering met vijf collega's tot een concert voor 450 personen. Dit komt mede door de twee Spijker paneelwanden van ruim 11 meter die de grote zaal in drie kleinere zalen kunnen verdelen. Allemaal stuk voor stuk ruim ogend, sfeervol en licht.
 
Spijker B.V.
Spijker B.V.
 
Het correct verplaatsen van uw paneelwand  Het correct opstellen van uw beweegbare wand is belangrijk om een probleemloze werking van de wand te garanderen en onderhoudskosten te minimaliseren. Maar wat is de aanbevolen manier om een beweegbare paneelwand te verplaatsen? Deze video van onze fabrikant Hufcor demonstreert hoe het hoort.  
Spijker B.V.
  Ontwerp uw geluidsisolerende glaswand zelf!
  Met onze Wand-ontwerper kunt u ook uw eigen geluidsisolerende glaswand ontwerpen. 

Op www.paneelwanden.com kiest u voor de optie TransSpace glaswand en doorloopt u 7 stappen om uw wandgegevens in te vullen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw ontwerp als offerteaanvraag naar ons te versturen, het ontwerp te printen of de besteksomschrijving te downloaden.

Zo makkelijk was een offerte aanvragen nog nooit! Uitproberen?

Spijker B.V.
 
Vacature Werkvoorbereider  
Ter uitbreiding van ons team is Spijker op zoek naar een Werkvoorbereider. De functie bedraagt een allround functie, waarbij je zowel voor de klanten, de productie als de monteurs het aanspreekpunt bent.

Voldoe jij aan alle functie-eisen én hou je van een afwisselende functie in een informele werkomgeving bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hier.
 
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze video's van wanden te bekijken op Youtube.