Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: HelvoirThuis in Helvoirt
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: HelvoirThuis in Helvoirt. De multifunctionele accommodatie wordt gezien als de toekomstige ontmoetingsplek van het dorp. Het HelvoirThuis biedt na realisatie onder andere huisvesting aan een basisschool, Rabobank, gymzaal en 10 appartementen. Het hart van de MFA is de grote zaal 'de Markt'. Om deze ruimte af te scheiden mocht Spijker een paneelwand van 15 meter leveren, bestaande uit 12 panelen. Een prachtig contrast wordt gevormd door de bovengelegen glazen kozijnen. De bouw is inmiddels afgerond en begin november wordt het HelvoirThuis geopend.
 
Spijker B.V.
Spijker B.V.
  Inspiratie wandbeplakking nodig?
  U wilt een paneel- of glaswand laten plaatsen maar niet een standaard wand. Bij Spijker is het mogelijk om de wand te laten beplakken met bijvoorbeeld een afbeelding of print. Op Pinterest hebben wij honderden voorbeelden verzameld van zulke wandbeplakking. Dus heeft u inspiratie nodig voor de uitstraling van uw mobiele wand, neem dan zeker een kijkje!
 
Spijker B.V.
 
Vacature Werkvoorbereider  
Ter uitbreiding van ons team is Spijker op zoek naar een Werkvoorbereider. De functie bedraagt een allround functie, waarbij je zowel voor de klanten, de productie als de monteurs het aanspreekpunt bent.

Voldoe jij aan alle functie-eisen én hou je van een afwisselende functie in een informele werkomgeving bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hier.
 
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze video's van wanden te bekijken op Youtube.