Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: Het Streek in Ede
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: CSG het Streek in Ede. In juli 2012 werd het schoolgebouw aan de Zandlaan opgeleverd. Spijker mocht toen verschillende paneel- en glaswanden in het nieuwe gebouw plaatsen. Nu in de zomer van 2015 was er behoefte aan nog een mobiele wand. Ditmaal tussen twee praktijklokalen. Het eindresultaat mag er wezen, de Space paneelwand met glasopeningen is toch echt de mooiste binnen het Streek! De glasopeningen zorgen voor transparantie tussen de twee praktijklokalen, die nu als geheel maar ook als afzonderlijke lokalen kunnen worden gebruikt. Prachtig!
 
Spijker B.V.
 
Nieuw bij Spijker: Plenumisolatie
Plenumisolatie is de oplossing voor ruimtes waar sprake is van overlangsgeluid of overspraak. Denk bijvoorbeeld aan kantoren of vergaderzalen. Door de ruimte tussen het bouwkundige plafond en verlaagd plafond (systeemplafond) te isoleren met drukschotten, kunnen storende geluiden worden weggenomen. 

Bij het plaatsen van mobiele wanden is het isoleren van het plenum dagelijks aan de orde. Spijker heeft dan ook een rijke ervaring opgebouwd als het gaat om plenumisolatie.

Bij een nieuwe dienst hoort natuurlijk ook een website. Op www.plenumisolatie.nl vindt u uitleg en informatie. 
 Spijker B.V.
  Ontwerp uw eigen glaswand!
  U kunt niet alleen paneelwanden ontwerpen met onze Wand-ontwerper, maar ook uw eigen glaswand!

Op www.paneelwanden.com kiest u voor de optie Spirit glaswand en doorloopt u 6 stappen om uw wandgegevens in te vullen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen uw ontwerp als offerteaanvraag naar ons te versturen, het ontwerp te printen of de besteksomschrijving te downloaden. 

Zo makkelijk was een offerte aanvragen nog nooit! Uitproberen?
 
Spijker B.V.
 
Nieuw uitstraling website  
Onze website heeft een nieuwe look gekregen!  Op de homepagina zijn nu prachtige foto's van projecten te zien die in elkaar overlopen. Onze productcategorieën: Wandontwerper, Paneelwanden, Vouwwanden en Glaswanden, zijn nu onder de foto te vinden. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!     
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze video's van wanden te bekijken op Youtube.