Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
 
Uitgelicht project: De Veste in Borne
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: voorzieningen-cluster de Veste in Borne. Midden in de wijk werd in de zomer van 2014 gestart met de bouw van het voorzieningencluster. In het gebouw zullen voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar te vinden zijn, zoals een basisschool, kinderopvang, sportzaal en een ruimte voor wijkactiviteiten. De centrale hal is het hart van de Veste. De hal bestaat uit kleinere delen, onder andere met een vide zodat er verbinding is met de activiteiten op verdieping. In deze hal bevindt zich ook de eerste van in totaal vier geplaatste spijkerwanden. Naast deze wand met glaselementen, zijn er nog twee andere paneelwanden en een glaswand geplaatst. De feestelijke opening van de Veste staat in september gepland.
 
Spijker B.V.
Spijker B.V.
 
Optimaal bedieningsgemak?  
We kunnen er niet vaak genoeg op hameren: onderhoud is noodzakelijk om een goede werking van de wand te garanderen. Wat dat betreft kunt u de mobiele wand vergelijken met een auto: alle bewegende onderdelen hebben onderhoud nodig.

Spijker biedt de mogelijkheid van een APK: Algehele Paneelwanden Keuring. Dit kan een eenmalige onderhoudsbeurt zijn of u kunt een contract van 5 jaar afsluiten.

Wilt u de garantie van extra bedieningsgemak en een optimale levensduur van de wand? Een vrijblijvende offerte voor onderhoud kunt u aanvragen via support@spijkerbv.nl
 
Spijker B.V.
 
Gezocht..
  U heeft in onze vorige nieuwsbrief kunnen lezen dat Spijker sinds 2 jaar exclusief importeur is van HUFCOR, wereldmarktleider op het gebied van mobiele wanden. Vanwege uitbreiding is Spijker op zoek naar gekwalificeerde montageteams in heel Nederland. Wilt u meer weten? Bel ons (053-4322886) of mail naar support@spijkerbv.nl. 
 
Spijker B.V.
 


Nieuw op kantoor:
onze wall(s) of fame
 
Zoveel prachtige projecten en zoveel mooie foto's. Al die prachtige projecten verdienen eigenlijk wel een plekje aan de muur. Daarom nieuw in ons kantoor: de Wall(s) of Fame, een gang vol met schilderijen van projecten.
 
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet natuurlijk niet onze video's van wanden te bekijken op Youtube.