Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
 
                  Uitgelicht project: Sionskerk in Ede   

Spijker B.V.
          
In deze column lichten we elke maand één van onze projecten uit. Deze maand: de Sionskerk in Ede. Bij de Sionskerk was er behoefte aan een nieuwe indeling van de ruimte. Gekozen is om de keuken te verplaatsen naar een nieuw te bouwen aanbouw. Hierdoor ontstond een grote ruime hal waar ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen onder andere gemeenteleden. Spijker leverde een aandeel in de vorm van een Spirit glaswand. Deze visuele glaswand schept een prachtige transparante ruimte tussen de hal en de vergaderzaal.

 
Spijker B.V.
 
Ontdek onze vernieuwde wandontwerper!  
In de vorige nieuwsbrief vertelden we u over de animatiefilmpjes van de acht verschillende parkeermogelijkheden van onze paneelwand.

Nu zijn deze filmpjes ook te zien in de Wand-ontwerper!

Wanneer u naar www.paneelwanden.com gaat, kunt u bij de stap parkeeropstelling een keuze maken waarna het bijbehorende animatiefilmpje onder in beeld verschijnt. Zo wordt u gedemonstreerd hoe de wand in uw gekozen parkeeropstelling functioneert. 

Wist u dat wanneer u een offerteaanvraag via de
Wand-ontwerper doet, u uw offerte al binnen 12 werkuur ontvangt? Probeer het hier uit.
 
Spijker B.V.
 
Heeft uw wand onderhoud nodig?
  Naast het leveren en monteren van wanden hecht Spijker waarde aan onderhoud. Onderhoud is belangrijk om een goede werking van de wand en een optimale levensduur te garanderen. 

Bij Spijker heeft u de mogelijkheid om uw wand jaarlijks te voorzien van een onderhoudsbeurt. Dit geldt ook voor wanden die door een andere leverancier dan Spijker zijn geplaatst.

U kunt vrijblijvend onderhoud aanvragen of een onderhoudsbeurt inplannen door ons te bellen
(053-4322886) of mailen (info@spijkerbv.nl) 
 
Spijker B.V.
  Volg Spijker online!
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest. En vergeet je natuurlijk niet onze video's te bekijken op Youtube!