Spijker B.V. vouw- en paneelwanden
Spijker B.V.
 
     Uitgelicht project: Ontmoetingscentrum de Brink     

Spijker B.V.
          
In deze column lichten we elke maand één van onze mooiste projecten uit. Deze maand: Ontmoetingscentrum de Brink in Heerhugowaard. Ontmoetingscentrum de Brink ligt verscholen achter de protestantse kerk, welke dateert uit de jaren 70 en was dringend aan vernieuwing toe.
Naar ontwerp van Breddels architecten is het nieuwe ontmoetingscentrum middels transparante aansluiting verbonden aan kerk. Begin februari is het nieuwe centrum geopend en zal in de toekomst ruimte aan verschillende doelgroepen. Naast kerkelijke activiteiten zullen er onder andere concerten, vergaderingen en jongerenactiviteiten worden georganiseerd. Spijker mocht een bijdrage leveren in de vorm van drie Space paneelwanden van circa 3,5 meter hoog.

 
 
Animaties parkeermogelijkheden  
De Space paneelwand kenmerkt zich door acht verschillende parkeermogelijkheden. Dit betekend dat de panelen van de wand op acht verschillende manieren naast de wand geparkeerd kunnen worden. Om dit beter te kunnen demonstreren zijn er 3D-animaties gecreëerd. Op ons Youtube kanaal staan de eerste 5 animaties klaar. Dit zijn de standaardparkeringen, parkering naast de hoofdlijn en verdiepte parkeringen naast de hoofdlijn. U kunt op de afbeelding klikken om de animaties te bekijken.  
 
Spijker map digitaal ontvangen?
  Al eerder kondigden we onze Spijkermap aan: de map boordevol productinformatie en technische informatie. Hierbij kunt u denken aan brochures, besteksomschrijvingen, details en referenties.

Onze spijkermap is nu ook digitaal verkrijgbaar. Wilt u deze ontvangen? Stuur een mailtje stuurt naar support@spijkerbv.nl en ontvang de map binnen een handomdraai in uw mailbox.

 
 
Ontwerp binnen enkele stappen uw eigen paneel- of glaswand!  
Onze unieke online tool, de paneelwand-ontwerper, helpt u om op een eenvoudige en snelle manier uw eigen wand te ontwerpen. U gaat naar www.paneelwanden.com, kiest het type te ontwerpen wand en vult uw wandgegevens in. Vult u alle wandgegevens in, dan kunt u een printversie of besteksomschrijving downloaden en direct een offerteaanvraag doen.

Al vele architecten en aannemers gingen u voor en ontdekten het gemak. Wilt u dit gemak ook ervaren? Klik dan hier.
 
  Volg Spijker online
  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, projecten, producten of publicaties van Spijker? Dat kan! Like simpelweg onze Facebook-pagina, volg ons op Twitter en Linkedin, +1 ons op Google+ en pin onze borden op Pinterest.